× Etusivu Kerhotilat Sauna Motocrossrata Historia Toiminta Jäseneksi Kerhotuotteet Yhteystiedot Vieraskirja

PiMoKe vieraskirja

Päivämäärä: 09.05.2020 13:58 Nimi: Pasi Taavitsainen Paltasen motocrossrata käytettävissä huomisesta 10.5. alkaen. Hyppyreitä viimeistellään ja vahvistetaan paremmalla tavaralla vielä lähiaikoina. Huomatkaa käännetty ajosuunta!
Päivämäärä: 13.03.2020 17:28 Nimi: Pasi Taavitsainen Motocrossradalla ei ole talvikunnossapitoa mutta jos olosuhteet antavat myöden niin ajaminen on sallittua. Ratamaksu maksettava ennen radalle menoa. Enskarata on myös Paltasen maisemissa. Kannattaa olla Mikko Hariseen, enskavastaavaan, yhteydessä. Hän kertoo radasta ja ajamisesta siellä tarkemmin.
Päivämäärä: 11.03.2020 10:47 Nimi: kotari Moi, voiko paltasella ajaa talvella? Entäs missä sijaitsee ko. kirstunvartijan nimeämä enska rata?
Päivämäärä: 28.10.2019 12:31 Nimi: Kirstunvartija Kerholaiset jotka käyttävät Enduro-polkua! Ennen ajamista laittakaa tekstiviesti 040o 175678. Keski-Savon ympäristölautakunnan käskystä joudumme pitämään kirjaa ajokerroista. Kiitos!
Päivämäärä: 08.10.2019 08:03 Nimi: Pasi Oittinen Kiitos Joonas palautteesta. Hyppyrit ovat muutettu vastaamaan moottoriliiton ohjeistusta ja radat myös heidän toimesta tarkastetaan. Isot hyppyrit ja ylämäet voi kiertää kääntymällä ennen niitä vasemmalle, näin toimittu pienempien kohdalla. Myös minimx -rataa voi käyttää. Ajo tapahtuu aina omalla vastuulla.
Nimeni Viesti
Vanha vieraskirja

Ajankohtaista

SU 10.5.2020 lähtien MOTOCROSSRATA KÄYTÖSSÄ

Radan kunnostus pääosin tehty. Hyppyreitä viimeistellään ja vahvistetaan vielä lähiaikoina. Huomatkaa käännetty ajosuunta!
Päivälupia ei voi jatkossa enää ostaa Lomatriolta.

TO 4.6.2020 KEVÄTVUOSIKOKOUS

klo 18.00 kerholla. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Jäsenet tervetuloa! Hallitus

LA 13.6.2020 MOTOCROSSRATA SULJETTU

koko päivän koulutustapahtuman vuoksi.

ENDURORATAA KÄYTTÄVÄT JÄSENET

Lähettäkää tekstiviesti numeroon 0400 175 678 ennen ajon alkua!
Maastoajoluvan mukaan rata-alueen käytöstä on pidettävä käyttöpäiväkirjaa, josta selviää ajokertojen / ajajien lukumäärä, ajoaika ja ajopäivät.
Ajoajat ti ja to klo 12–20, la klo 12–18, juhlapyhinä ajokielto.
– Enduroradalla ajo-oikeus vain PiMoKen jäsenillä.
– Reitiltä poikkeaminen on ehdottomasti kielletty.
– Tiellä ajaminen ehdottomasti kielletty, lukuun ottamatta siirtyminen kuljetuskalustolta reitille.
– Maastoajoluvan mukaiset tarkat ehdot ja päätös nähtävillä kerhotiloissa.
– Ajaminen omalla vastuulla.

PiMoKelle perustettu oma VeriRyhmä

Kun käyt luovuttamassa verta, mainitse VeriRyhmä "PiMoKe" (Pieksämäen Moottoripyöräkerho ry).
Osallistumme samalla SMOTOn Verestä hyviä muistoja -kampanjaan 1.1.–31.12.2020.

TORSTAIN KERHOILLAT PERUTTU

Pidetään toistaiseksi taukoa torstain kerhoilloista. Ovet ovat kuitenkin auki torstaisin klo 18-19, jos on tarvetta käydä kerholla. Muuten noudatetaan yleisiä ohjeita kokoontumisten suhteen.

VIRON PÄRNUN MATKA PERUTTU

Matka on peruttu yleisestä tilanteesta johtuen. Valtioneuvosto on rajoittanut yli 10 hengen julkiset kokoontumiset sekä keskeyttää matkustaja- ja henkilöliikenteen Suomen rajoilla. Hallituksen linjaus on voimassa 13.4.2020 asti, mutta emme tässä vaiheessa voi tietää jatkuvatko rajoitukset vielä senkin jälkeen.

Jos joku haluaa kuitenkin lähteä reissuun, majoituksen ja laivamatkat voi varata oma-aloitteisesti.

Aleksandri Pub ja Vierasmaja > VARAUSSIVU