• Ajankohtaista


29.–30.12.2018 PRISMA INVENTAARIO

Prisman inventaarioon tarvitaan noin 80 henkilöä molempina päivinä. Päivän pituus on noin kuusi tuntia, alustavasti lauantaina klo 6.00–12.00 ja sunnuntaina klo 7.00.–13.00. Osallistua voi joko lauantaina tai sunnuntaina tai molempina päivinä. Myös perheenjäsenet ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen talkoisiin oheisella lomakkeella:

> ILMOITTAUTUMISLOMAKE


WhatsApp-ryhmä

PiMoKen jäsenille on perustettu WhatsApp-ryhmä. Ryhmän tarkoitus on toimia viestikanavana hallituksen ja jäsenistön välillä. Ryhmä korvaa jatkossa nettisivujen vieraskirjan, eli hallituksen jäsenet eivät enää kirjoita ajankohtaisia asioita vieraskirjaan, eikä niitä näin ollen välitetä sähköpostitse.

Mikäli haluat liittyä PiMoKe jäsenet WhatsApp-ryhmään, lähetä viesti sähköpostilla osoitteeseen pimoke(at)pimoke.fi tai numeroon 0400488696, ja ilmoita puhelinnumerosi.

WhatsApp-ryhmässä pidetään keskustelut kerhoon liittyvinä ja asiallisina, vältetään turhaa viestintää, pelkät peukku- ym. fiiliskuvat KIELLETTY! Mietitään onko viesti tarpeen ja mitä se sisältää ennen lähetystä.

Niille, jotka haluavat tiedotukset sähköpostitse, tulevat saamaan jatkossa harvemmin postia. Tärkeimmät asiat tiedotetaan varmasti.


SML:n AJAJALISENSSIT 2018

SML:n kauden 2018 ajajalisenssien myynti on avattu uudessa SML:n MOTTI-järjestelmässä. Sujuvan lisenssinoston varmistamiseksi on tärkeää, että lisenssinostajan jäsentiedot löytyvät järjestelmästä. Vuoden 2018 ajajalisenssin hankinta ei ole mahdollista, jos jäsentietoja ei löydy Motti-jäsenrekisteristä.
Kerho ilmoittaa jäsenten tiedot järjestelmään. Jos olet aikeissa ostaa lisenssejä, niin ilmoittaudu: pimoke(at)pimoke.fi
Lue lisää SML:n MOTTI-järjestelmästä täältä.


MEDICAL CARD

Pimoken jäsenet saavat ilmaiseksi MP-69:n Suomeen tuoman Medical Card:in. Se on kortti, joka sijoitetaan kypärän sisälle, toppausten ja kuoren väliin. Lisäksi kypärään laitetaan tarra, josta ilmenee kortin olevan kypärässä. Korttiin kirjoitetaan henkilön tiedot, lääkitykset yms. Jos on tarvetta useammalle kortille, niitä saa ostaa 2,-/kpl, myös ulkopuolisilla on mahdollisuus niitä ostaa. Kortti toimii kaikissa lajeissa, missä kypärää käytetään. Lisää harrastuksen turvallisuutta ja toivottavasti ovat "tarpeettomia" kaikille harrastajille! Kortteja saa torstaisin kerholta! Niitä ei postita.


KERHOSAUNA jäsenille kuukauden viimeinen torstai klo 18.00.
Maksu 2€/hlö. Oma pyyhe mukaan!