• Ajankohtaista


KONTIORALLI 2018

Tyytyväisyyskysely

Vastausaika on päättynyt. Vastauksia tuli yhteensä 109 henkilöltä, joiden kesken arvotaan Kontiosaappaat. Arvonta suoritetaan pe 13.7.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Löytötavarat

Kontioralliin unohtuneita tavaroita voi kysellä numerosta 0500 244 574.

Ilmakuvia ja videoita > täällä


JPV MX-KOULUKIERTUE 2018

Järjestämme Jussi Vehviläisen vetämän MX-koulupäivän Paltasen motocrossradalla, jos osallistujia on riittävästi. Koulupäivän hinta on 1050 €, joka jaetaan osallistujien kesken, esim. 15 osallistujaa = 70 €/hlö.
Jos olet kiinnostunut osallistumaan MX-koulupäivään, ilmoittaudu Pasi Oittiselle, puh. 050 5222225.

> Lisätietoja


SML:n AJAJALISENSSIT 2018

SML:n kauden 2018 ajajalisenssien myynti on avattu uudessa SML:n MOTTI-järjestelmässä. Sujuvan lisenssinoston varmistamiseksi on tärkeää, että lisenssinostajan jäsentiedot löytyvät järjestelmästä. Vuoden 2018 ajajalisenssin hankinta ei ole mahdollista, jos jäsentietoja ei löydy Motti-jäsenrekisteristä.
Kerho ilmoittaa jäsenten tiedot järjestelmään. Jos olet aikeissa ostaa lisenssejä, niin ilmoittaudu: pimoke(at)pimoke.fi
Lue lisää SML:n MOTTI-järjestelmästä täältä.


MEDICAL CARD

Pimoken jäsenet saavat ilmaiseksi MP-69:n Suomeen tuoman Medical Card:in. Se on kortti, joka sijoitetaan kypärän sisälle, toppausten ja kuoren väliin. Lisäksi kypärään laitetaan tarra, josta ilmenee kortin olevan kypärässä. Korttiin kirjoitetaan henkilön tiedot, lääkitykset yms. Jos on tarvetta useammalle kortille, niitä saa ostaa 2,-/kpl, myös ulkopuolisilla on mahdollisuus niitä ostaa. Kortti toimii kaikissa lajeissa, missä kypärää käytetään. Lisää harrastuksen turvallisuutta ja toivottavasti ovat "tarpeettomia" kaikille harrastajille! Kortteja saa torstaisin kerholta! Niitä ei postita.


KERHOSAUNA jäsenille kuukauden viimeinen torstai klo 18.00.
Maksu 2€/hlö. Oma pyyhe mukaan!